
Αλέγκρι: «Δεν ξέρω πότε θα γυρίσει ο Πογκμπά»
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε για τον νέο τραυματισμό του Πολ Πογκμπά.
Η ατυχία χτύπησε ξανά την… πόρτα του Πολ Πογκμπά, με τον Γάλλο χαφ να τραυματίζεται.
Ο έμπειρος μέσος της Γιουβέντους παραμένει στα πιτς, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να εκφράζει την άγνοιά του σχετικά με το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
«Ο Πογκμπά δεν είναι διαθέσιμος. Δεν μπορεί να είναι με την υπόλοιπη ομάδα αυτή την στιγμή, λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Παραμένει τραυματίας και δεν γνωρίζω πότε θα επιστρέψει. Τον περιμένω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Πολ Πογκμπά δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό στη φετινή σεζόν, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά σε ένα φιλικό προετοιμασίας τον περασμένο Ιούλιο.
- Σύμβαση για την δημιουργία νέου βρεφονηπιακού σταθμού στην Τρίπολη
- Λίβανος: Ο πρόεδρος ζητά εκεχερία πριν από τις συνομιλίες με το Ισραήλ – Συνεχίζονται οι επιθέσεις των IDF
- Κεφαλονιά: Ξεσπά η αδερφή της Μυρτούς που έχασε την ζωή της: «Αυτό είναι το πρόβλημα; Πως ντυνόταν το παιδί;»
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Μπενίτεθ οι Κοντούρης και Τουμπά ενόψει Ολυμπιακού
- ΕΚΤ: Αμετάβλητα τα επιτόκια και τον Απρίλιο
- Συνελήφθη στο Νέο Κόσμο ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών
