Σκύρος: 5χρονο αγοράκι έπαθε ηλεκτροπληξία
Οι γιατροί και έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Συναγερμός σήμανε στη Σκύρο το απόγευμα της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου, καθώς ένα αγοράκι μόλις 5 ετών έπαθε ηλεκτροπληξία.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 5χρονος βρισκόταν μέσα στο σπίτι του και από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους υπέστη ηλεκτροπληξία.
Το παιδάκι αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Σκύρου όπου εξέτασαν οι γιατροί και έκριναν εσπευσμένη τη μεταφορά του σε Νοσοκομείο της Κύμης.
Το παιδάκι μεταφέρεται στην Κύμη
Σύμφωνα με το evima.gr, το παιδί μεταφέρεται εκτάκτως με το καράβι Αχιλλέας, της Σκύρος Ναυτικής Εταιρίας, στο λιμάνι της Κύμης οπού θα το παραλάβει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να το μεταφέρει στο Νοσοκομείο της Κύμης.
Άμεσα κινητοποιήθηκε ο δήμαρχος του Νησιού Νίκος Μαυρίκος όπου σε συνεννόηση με τη διοίκηση του πλοίου έδωσαν λύση για τη μεταφορά του παιδιού στην Κύμη.
- Άνδρας στην Κίνα ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για μια πρόταση γάμου με θέμα έναν «Hello Kitty Παρθενώνα»
- Οργή Αλμπανέζε για Γάζα: «Τιμωρούν εμένα και στρώνουν κόκκινο χαλί σε εγκληματίες»
- Η μητέρα της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς μιλά στο in, λίγες ώρες μετά την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου
- «Είμαστε ο επόμενος στόχος της Ρωσίας» – Δραματικές προειδοποιήσεις από τον Ρούτε
- Μπαρτζώκας: «Ψάχναμε καιρό παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μόρις»
- Ζάκυνθος: «Πρώτη φορά βλέπω τέτοια απάθεια, δεν δείχνει συναίσθημα» – Ο πρόεδρος του ΔΙΚΕΠΑΖ για το πίτμπουλ



