Περού: Τουλάχιστον 25 νεκροί μετά από πτώση λεωφορείου σε γκρεμό
Ένα λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό
Τουλάχιστον 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε από γκρεμό για άγνωστη αιτία στην περιοχή Πιούρα, βορείως της πρωτεύουσας του Περού, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν επίσης και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, στο Ελ Άλτο και στη Μάνκορα, διευκρίνισε η αστυνομία χωρίς να μπορεί να δώσει τον ακριβή αριθμό των τραυματιών.
Κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος, αρκετοί επιβάτες εκτινάχθηκαν από τα παράθυρα και άλλοι εγκλωβίστηκαν μέσα στο λεωφορείο.
Το λεωφορείο της εταιρίας Q’orianka Tours είχε αναχωρήσει από τη Λίμα και κατευθυνόταν προς την Τούμπες στα σύνορα με τον Ισημερινό.
Σε ακατοίκητη περιοχή κοντά στην πόλη Όργκανος, βγήκε από τον δρόμο ενώ είχαν απομείνει σχεδόν 260 χιλιόμετρα για να διασχίσει και να φτάσει στον προορισμό του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς







