
Τάκης Ζαχαράτος: «Μου ζήτησαν να παίξω την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ερωτική ταινία»
Δείτε όσα αποκάλυψε!
Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν.
«Ήμουν άφραγκος, είχα μια σακούλα που έβαζα μέσα κάτι ψιλά. Είχα πει πολλά όχι και έλεγα όλα θα πάνε μια χαρά. Αλλά τίποτα, είχαν τελειώσει τα λεφτά και είχα αυτή τη σακούλα. Κάποια στιγμή πάω σε έναν τύπο σε ένα ξενυχτάδικο, παίρνω την επιταγή, πάω σπίτι και λέω ‘Τι θα κάνω εγώ εκεί μέσα;’. Την επόμενη μέρα την επέστρεψα την επιταγή. Έχω αυτή τη σακούλα με τα ψιλά και κρατάω την αξιοπρέπεια μου. Για 1.5 μήνα έχω ζήσει με τόνο και ντομάτες. Είχα γίνει και κορμάρα. Μετά βρήκα δουλειά» αποκάλυψε ο Τάκης Ζαχαράτος.
O ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Οταν έκανα την Αλίκη με πήραν από εταιρεία παραγωγής και μου είπαν ότι θέλουν να με γνωρίσουν. Μπαίνω μέσα και μου λένε ότι θέλουν να κάνουν μία ταινία για την Αλίκη. Αλλά μου είπαν ότι θα είναι ερωτική ταινία και θα με ντουμπλάρει άλλη στις επίμαχες στιγμές».
«Αυτό μόλις είχα έρθει παιδί από την Πάτρα. Πριν βγω στην Κορομηλά. Και σκέφτομαι πως θα μπορούσα να την πατήσω αν έλεγα “ναι” ή αν κι αυτοί δεν ήταν απόλυτα ειλικρινείς» πρόσθεσε ο Τάκης Ζαχαράτος.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
- Λαβρόφ κατά ΗΠΑ και συμμάχων τους: Παίζουν πολύ επικίνδυνα παιχνίδια στη Ασία
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα
- LIVE: Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν
- Στο «κόκκινο» 164 ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης – Το καμπανάκι της Τράπεζας της Ελλάδος
- Ιτούδης για την Χάποελ Τελ Αβίβ: «Ένα πρότζεκτ που συνεχώς εξελίσσεται – Γεμάτη προκλήσεις η σεζόν»
- «Παλλακίδα του καπιταλισμού» – Πώς οι New York Times έριξαν τη Λόρεν Σάντσεζ Μπέζος στη φωτιά





