Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τάκης Ζαχαράτος: «Αυτό μπορούσε να με διαλύσει, αισθανόμουν ότι βουλιάζω»

Τάκης Ζαχαράτος: «Αυτό μπορούσε να με διαλύσει, αισθανόμουν ότι βουλιάζω»

Τι αποκάλυψε για τον χώρο της showbiz;

O Τάκης Ζαχαράτος, o κορυφαίας Έλληνας showman λέει πως δεν αισθάνεται σταρ.

Μιλώντας με την Ελένη, αποκάλυψε πώς φέτος προτιμάει τα σίριαλ του MEGA, καθώς και το «MAESTRO» και το «Mαύρο Ρόδο» είναι οι σειρές που του έχουν κλέψει την καρδιά.

Σχετικά με το μυστικό της μίμησης ανθρώπων, σχολίασε: «Εάν κάτι έμαθα από τον Ανδρέα Βουτσινά είναι ότι δεν χρειάζεται πάντα να τους κάνεις τέλεια, η αίσθηση είναι και η αύρα. Είναι το σύνολο που μετράει».

«Ήταν η ανάγκη μου μέσα στην καραντίνα, βρήκα ένα σενάριο και κάθισα με την βοηθό μου και το φτιάξαμε διαδικτυακά. Τώρα έχω στο μυαλό μου ένα άλλο βιβλίο, όχι μυθιστόρημα» ανέφερε σχετικά με το συγγραφικό του εγχείρημα και το βιβλίο «Πάστα Σεράνο».

Και συμπλήρωσε: «Το βιβλίο μου αποκαθηλώνει το θέατρο που παίζουν οι οικογένειες με το οποίο μεγαλώνουν λάθος τα παιδιά. Δεν λέμε ποτέ αλήθειες, υπάρχει μία υποκρισία. Η τέλεια μαμά με τον τέλειο μπαμπά και τα τέλεια παιδιά που παίζουν ένα ψέμα μέσα στο σπίτι, και αυτό έχει δηλητηριώδεις προεκτάσεις στην κοινωνία. Ήθελα να δω από πού προέρχεται όλο αυτό, στο backstage της όλης ιστορίας».

Σε ερώτηση πώς αντιδράει στην κριτική απάντησε ο Τάκης Ζαχαράτος: «Όλων των ανθρώπων η κριτική είναι σεβαστή, από εκεί και πέρα μετράει τι θα φιλτράρει ο καθένας, ώστε να γίνεται εποικοδομητικό».

Αναφορικά με τα σεμινάρια αυτοβελτίωσης που παρακολουθεί ο κορυφαίος showman είπε: «Πάντα, από πιτσιρίκι ψαχνόμουν. Πάντα με ενδιέφερε το αίσθημα και πώς συνδέομαι με τους άλλους».

Παραδέχθηκε ότι στην πορεία του «ευτυχώς έκανα λάθη και μπορεί στην ιστορία κάποιου να είμαι εγώ ο κακός, άθελά μου, και στην δική μου ιστορία κάποιος άλλος να είναι ο κακός».

«Θεωρώ ότι είναι λάθος να τα παρατήσεις όλα και να πάρεις ζωή από έναν άνθρωπο» σημείωσε ερωτώμενος αν για έναν έρωτα τα έχει παρατήσει όλα.

Κάνοντας μία αναδρομή στην καριέρα του, θυμήθηκε την εποχή που άφησε την Πάτρα πίσω του για να έρθει στην Αθήνα: «Ήρθα στην Αθήνα αλεξιπτωτιστής, χωρίς να έχω κάνει υποκριτική, χωρίς να έχω πιάσει ποτέ μικρόφωνο. Ξαφνικά βρέθηκα στα φώτα. Αυτό για να το διαχειριστείς, όταν είσαι ένα παιδί που ξεριζώνεσαι και πας κάπου αλλού, σε μία τρέλα.

Ο δικός μας χώρος, η showbiz είναι ένα ψέμα τεράστιο, λίγοι είναι οι οι άνθρωποι που είναι το ίδιο μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αυτό εμένα με τρόμαξε, δεν μπορούσα να το διανοηθώ ότι συμβαίνει στα παιδικά μου μάτια. Αυτό το πράγμα μπορούσε να με διαλύσει. Μερικές φορές αισθανόμουν ότι βουλιάζω, βγαίνω, παίρνω ανάσα, ξανά κατεβαίνω και ψάχνω να βάλω το δάχτυλό μου σε μία τρύπα ψάχνοντας στόκο να την κλείσω».

Από τις 16 Δεκεμβρίου ο Τάκης Ζαχαράτος θα ξεκινήσει την παράσταση «Ραντεβού με τον Τάκη Ζαχαράτο» στο «Vergina Theatro» στη Θεσσαλονίκη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024