Μεγάλη επιστροφή στη Γιουβέντους
Επιστροφή που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τη Γιουβέντους.
Ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος έχασε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, μετά από χειρουργική επέμβαση στον μηνίσκο, στις αρχές Σεπτεμβρίου, συμμετείχε στην προπόνηση της Γιουβέντους και πλέον, μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα.
Σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις, ο 29χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί ξανά, προς το τέλος του μήνα, ενώ αναφερόμενος στην επιστροφή του, επεσήμανε με ανάρτηση του στο Instagram, πριν από δύο εβδομάδες: «Υπομονή δεν είναι να ξέρεις να περιμένεις, αλλά να ξέρεις να παραμένεις σε καλή στάση περιμένοντας».
Μια εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα για τη Γιουβέντους η οποία έχει ανατρέψει την κατάσταση και πλέον βρίσκεται στο -7 από την πρωτοπόρο Νάπολι.
- «Τα λεφτά τον σκότωσαν» – Τι είπε στην κατάθεσή της η μητέρα του 27χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Πέραμο
- Θα μπορούσε να είναι ο… Ρόκι Φέρντιναντ – Η πυγμαχία, ο Τζόσουα και… 100 εκατ. λίρες
- Μετανάστευση: Σύγκρουση δύο κόσμων στην Ευρώπη – Οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή
- Πανιώνιος – Μπεσίκτας 74-114: Ολοκλήρωσε τα παιχνίδια του στο EuroCup με βαριά ήττα…
- Ο Τραμπ οδεύει προς επίσημη άρση των περιορισμών για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου
- Μεξικό: Τρεις νεκροί και έξι τραυματίες από έκρηξη αγωγού πετρελαίου


