Με τον Στέφανο Τσιτσιπά στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα στο tie με το Εκουαδόρ, που θα κρίνει την ανοδο στο World Group 1 του Davis Cup.

Οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ το διήμερο Σάββατο 4 (ώρα έναρξης 11:00) και Κυριακή 5 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 12:00) και οι Ελληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν την γαλανόλευκη και να απολαύσουν τένις υψηλού επίπεδου.

Η πλήρης σύνθεση της Εθνικής μας σύμφωνα με τους κανονισμούς της ITF έχει ως εξής: Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Αριστοτέλης Θάνος. Αρχηγός Αποστολής ο Απόστολος Τσιτσιπάς και Εθνικός Προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Την Εθνική μας Ομάδα συμπληρώνουν-υποστηρίζουν οι Διονύσης Χίσσας-Ιατρός, Χρήστος Φιωτάκης-Γυμναστής, Κώστας Περγαντής-Ψυχολόγος, Απόστολος Μιχαλάκας-Φυσικοθεραπευτής, Θανάσης Μανέκας-Βοηθός Προπονητή.

Οι κρατήσεις από τα Σωματεία-Μέλη πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή   20 Ιανουαρίου 2022, για να είναι δυνατή η πληρωμή και η έγκαιρη παραλαβή-αποστολή των εισιτηρίων. Παρελθούσας της ημερομηνίας, η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο μέσω της viva.gr