
Αρνείται την σεξουαλική επίθεση ο Άλβες: «Εγώ απλά χόρευα»
Ο Ντάνι Άλβες τόνισε πως δεν γνωρίζει καν την κοπέλα η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης του, ξεκαθαρίζοντας πως μόνο διασκέδαζε.
Ο Ντάνι Άλβες πήρε θέση σχετικά με την σεξουαλική επίθεση για την οποία κατηγορείται από μια κοπέλα, το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου σε κλαμπ της Βαρκελώνης.
Μιλώντας για πρώτη φορά, μετά το περιστατικό, στην εκπομπή «Y ahora Sonsoles» στο ισπανικό κανάλι Antena 3, ο Βραζιλιάνος άσος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει υποπέσει στο εν λόγω παράπτωμα!
«Θα ήθελα να αρνηθώ τα πάντα. Ναι, ήμουν σε αυτό το μέρος, με άλλους ανθρώπους, και το απολάμβανα. Και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι μου αρέσει να χορεύω», είπε αρχικά ο Άλβες.
Και συνέχισε λέγοντας: «Χόρευα και διασκέδαζα χωρίς να εισβάλλω στο χώρο των άλλων. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κυρία. Όχι, δεν έκανα αυτό που είπε».
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η σύντροφος του 38χρονου πρώην αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Χοάνα Σανθ, διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram μετά από αυτό το γεγονός.
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επισκέπτεται το Αζερμπαϊτζάν για συνομιλίες σε θέματα ασφαλείας και ενέργειας
- The Lancet: Το κορυφαίο ιατρικό περιοδικό αρνείται να καταθέσει στη Γερουσία των ΗΠΑ για την Covid-19
- Ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι «θα είναι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας»
- Βενεζουέλα και Κολομβία ανακοινώνουν στρατιωτική συνεργασία ενάντια στις «μαφίες»
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
- Η Google θα επενδύσει 40 δισ. δολάρια στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic
