
ΚΚΕ: Κάλαντα στον Δημήτρη Κουτσούμπα από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, είπε Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας.
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα είπε στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα νωρίτερα σήμερα στον Περισσό η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας.
Στη συνέχεια ο κ. Κουτσούμπας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά! Το 2023 να ανατείλει πιο ελπιδοφόρο. Ο ελληνικός λαός μπορεί και πρέπει να παρέμβει στις εξελίξεις, να γίνει ο ίδιος ο πρωταγωνιστής αυτών των εξελίξεων με τους αγώνες του. Γιατί πολιτικοί “σωτήρες”, πολιτικοί “μεσσίες” δεν υπάρχουν, μας τελειώσανε. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό στον δρόμο της ανατροπής. Και σε αυτόν τον δρόμο το ΚΚΕ θα βρίσκεται μπροστά με τους αγώνες του, με την πάλη του, μαζί με τον λαό. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά να έχουμε. Καλή δύναμη και υγεία σε όλους και όλες».
Το ΔΣ της Πανηπειρωτικής πρόσφερε στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ευχετήρια κάρτα, αντίτυπα της εφημερίδας και εκδόσεων της Πανηπειρωτικής και παραδοσιακά προϊόντα της Ηπειρωτικής γης, ενώ ο Δ. Κουτσούμπας προσέφερε αναμνηστικά δώρα.
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα
- Τουλάχιστον 70 νεκροί στο κεντρικό Μάλι σε επιθέσεις τρομοκρατών που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα
- Η 61η Μπιενάλε της Βενετίας άνοιξε τις πύλες της με Banksy και διαδηλώσεις




