
Μαγνησία: Έβαλαν έντεκα κουτάβια σε γλάστρα για να πεθάνουν από ασφυξία
Τα σκυλάκια εντοπίστηκαν σε δύσβατη περιοχή, στο βουνό
Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι άγνωστος στα Μελισσάτικα Μαγνησίας τοποθέτησε έντεκα σκυλάκια μέσα σε μία γλάστρα ώστε να πεθάνουν από ασφυξία.
Τα κουτάβια εντοπίστηκαν στο βουνό, σε δύσβατη περιοχή, με κλειστά ακόμα τα μάτια τους, γεγονός που δείχνει ότι είναι ακόμα νεογέννητα.
Η γυναίκα που τα βρήκε είναι φιλόζωή και φροντίζει μεγάλο ζώων, έτσι η Φιλοζωϊκή αναζητά άμεσα οικογένειες για να φιλοξενήσουν τα σκυλάκια, όπως αναφέρει το gegonota.gr.

Πηγή φωτογραφίας gegonota.gr
Κουτάβια πεταμένα σε ποτάμι
Τον περασμένο Οκτώβριο, και πάλι στην Μαγνησία, εντοπίστηκαν νεογέννητα σκυλάκια πεταμένα σε ποτάμι, αυτή τη φορά.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι πέταξαν επτά κουτάβια σε ένα ποτάμι στην περιοχή του Αλμυρού. Για καλή τους τύχη, τα εντόπισε ένας φιλόζωος που άκουσε το κλάμα τους και κατάφερε να τα σώσει πριν πνιγούν.
Τη νέα κτηνωδία αποκάλυψε η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου με ανάρτησή της στην οποία ανέφερε ότι «ο σωτήρας ταΐζει με μπιμπερό τα νεογέννητα, που είναι πέντε θηλυκά και δυο αρσενικά και δεν έχουν καλά – καλά ανοίξει τα ματάκια τους».
Όμως, τα σκυλάκια είναι πολλά και δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της φροντίδας τους, γι’ αυτό καλεί όποιον μπορεί να βοηθήσει αναλαμβάνοντας να υιοθετήσει κάποιο από αυτά.
- Κρήτη: Σοκάρουν τα μηνύματα του 40χρονου στον αδερφό της Ελευθερίας ενώ την έχει σκοτώσει – Προσπαθεί να τον παραπλάνησει
- Αμετανόητος Γεωργιάδης επιτίθεται ξανά στη Λάουρα Κοβέσι – «Όσο μας το επιτρέπει ακόμα, έχουμε δημοκρατία»
- Κικίλιας: Μέτρα στήριξης της ακτοπλοΐας με στόχο τη συγκράτηση των τιμών
- Η σιωπή των παικτών της Τσέλσι
- Τουρκία: Αποκαλύφθηκε άγαλμα της θεάς Αθηνάς ύψους 2 μέτρων
- Μπαρτσελόνα: Χάνει την υπόλοιπη σεζόν αλλά παίζει στο Μουντιάλ ο Γιαμάλ – Τι έδειξαν οι εξετάσεις


