Φαν Βέερτ: «Ήθελα πολύ να πάω στην ΑΕΚ»
Στο παρασκήνιο της μετακίνησής του στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Τομ Φαν Βέερτ.
Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ μίλησε ο Τομ Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα του όπου και στάθηκε στο πόσο πολύ ήθελε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.
Παράλληλα, ο επιθετικός της Ενωσης αναφέρθηκε και στο σοβαρό ενδιαφέρον της Σότσι, υπογραμμίζοντας πως δε θα πήγαινε στη ρωσική ομάδα ακόμα και με τα διπλά λεφτά.
Διαβάστε επίσης: Ροντινέι: «Ευτυχισμένος γι’ αυτήν την ευκαιρία, πάμε Ολυμπιακέ» (pic)
«Ήταν πραγματικά σοβαρό το ενδιαφέρον της Σότσι. Είναι ωραίο, πολύ ωραίο αυτό, αλλά αμέσως σκέφτηκα ότι υπάρχει πόλεμος εκεί. Δεν θα πάω με τη γυναίκα μου και τον 14 μηνών γιο μου. Έχω και αρχές.
Συνέχισαν να αυξάνουν την προσφορά τους, αλλά είπα ότι ακόμα και αν πάρω τα διπλά, δεν θα πάω. Ήθελα πολύ να πάω στην ΑΕΚ, έναν πολύ μεγάλο σύλλογο σε μία όμορφη πόλη», ανέφερε αρχικά ο Φαν Βέερτ, προσθέτοντας στη συνέχεια:
«Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχα προπονηθεί καλά και ο προπονητής με άφησε να μπω. Νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλω πραγματικά να το δείξω. Η ΑΕΚ είναι τόσο μεγάλος σύλλογος, το παρατηρείς σε όλα. Όταν μπαίνω σε ένα μαγαζί, με αναγνωρίζουν και βλέπεις αμέσως κόσμο όρθιο. Είναι πολύ έντονο, ειδικά από τη στιγμή που φτιάχτηκε το νέο γήπεδο».
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ή αυξήσεις ή ελλείψεις