Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Καλαμάτα: Συλλήψεις Ρομά – Έβαλαν βενζίνη και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν

Καλαμάτα: Συλλήψεις Ρομά – Έβαλαν βενζίνη και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν

Δύο παρόμοια περιστατικά έλαβαν χώρα στην Καλαμάτα.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από Ρομά για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη. Η Αστυνομία στην Καλαμάτα προχώρησε σε συλλήψεις, καθώς Ρομά έβαλαν βενζίνη σε πρατήρια και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν σε δύο περιπτώσεις.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, στην πρώτη περίπτωση ένας 18χρονος μαζί με έναν 25χρονο Ρομά μετέβησαν σε πρατήριο και έβαλαν βενζίνη αξίας πέντε ευρώ, όταν όμως ήρθε η ώρα να πληρώσουν πάτησαν το γκάζι του οχήματος και διέφυγαν χωρίς να δώσουν τα χρήματα.

Το δεύτερο συμβάν έλαβε χώρα λίγη ώρα αργότερα, όταν επίσης δύο νεαροί Ρομά έβαλαν βενζίνη αξίας 20 ευρώ. Έδωσαν μόνο τα πέντε ευρώ και στη συνέχεια έφυγαν.

Πού συνελήφθησαν

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν στην Ανάληψη της Μεσσήνης. Οι αστυνομικοί είδαν τις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας και έφτασαν στα ίχνη των δραστών.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο