Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από Ρομά για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη. Η Αστυνομία στην Καλαμάτα προχώρησε σε συλλήψεις, καθώς Ρομά έβαλαν βενζίνη σε πρατήρια και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν σε δύο περιπτώσεις.
Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, στην πρώτη περίπτωση ένας 18χρονος μαζί με έναν 25χρονο Ρομά μετέβησαν σε πρατήριο και έβαλαν βενζίνη αξίας πέντε ευρώ, όταν όμως ήρθε η ώρα να πληρώσουν πάτησαν το γκάζι του οχήματος και διέφυγαν χωρίς να δώσουν τα χρήματα.
Το δεύτερο συμβάν έλαβε χώρα λίγη ώρα αργότερα, όταν επίσης δύο νεαροί Ρομά έβαλαν βενζίνη αξίας 20 ευρώ. Έδωσαν μόνο τα πέντε ευρώ και στη συνέχεια έφυγαν.
Πού συνελήφθησαν
Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν στην Ανάληψη της Μεσσήνης. Οι αστυνομικοί είδαν τις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας και έφτασαν στα ίχνη των δραστών.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας