
To Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη επιστρέφει – Πρεμιέρα 24 Νοεμβρίου, στο MEGA
Δημοφιλή πρόσωπα θα μιλούν σε βάθος για πράγματα που τους απασχολούν, τους συγκινούν ή τους φοβίζουν
Το «Night Out», το ανατρεπτικό talk show του MEGA, έρχεται την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στις 00:10, ανανεωμένο και με ακόμη πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, με αστείρευτη ενέργεια και ενθουσιασμό, θα υποδέχεται τους καλεσμένους του, για δεύτερη σεζόν, σε μία ξεχωριστή ταράτσα, όπου όλα μπορούν να συμβούν.
Δημοφιλή πρόσωπα που έχουν πολλά να πουν, θα απολαμβάνουν τη θέα από ψηλά και θα μιλούν σε βάθος για πράγματα που τους απασχολούν, τους συγκινούν ή τους φοβίζουν. Φυσικά, δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις, τα παιχνίδια, οι προκλήσεις και οι διάσημες πλέον τηλεφωνικές φάρσες σε ανυποψίαστους φίλους ή συναδέλφους τους!
Ξεκινώντας με ένα χαλαρό ποτό και περνώντας στο χορταστικό κυρίως πιάτο, θα αποκαλύπτουν την πιο απενοχοποιημένη πλευρά τους σε έναν οικοδεσπότη τόσο φιλόξενο, που θα τους κάνει να νιώθουν άνετα από την πρώτη στιγμή. Σαν παιχνίδι και μοίρασμα με έναν πολύ καλό τους φίλο.
Στο «Night Out» το χιούμορ, το θάρρος και η αλήθεια θα είναι τα βασικά συστατικά της πιο απρόβλεπτης νυχτερινής εξόδου.
Κανείς δεν βαριέται να βγει, όταν έχει κάπου τόσο ωραία να πάει!
Για δεύτερη χρονιά λοιπόν, δεν λέμε καληνύχτα, αν δεν τα πούμε όλα!
«NIGHT OUT»
ME TON ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 00:10
#MegaNightOut
- Παπασταύρου: Όσο συνεχίζεται η κρίση η κυβέρνηση δεν θα αφήσει κανέναν πίσω
- Eurovision: Τι θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στις χώρες που μποϊκοτάρουν τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Πειραιάς: Ελεύθερος ο σύντροφος της 24χρονης που έπεσε στο κενό – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Η Νιγηρία επιβεβαίωσε τον θάνατο υψηλόβαθμου αξιωματούχου του Ισλαμικού Κράτους σε κοινή επιχείρηση με τις ΗΠΑ
- O Μουρίνιο έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στην Ρεάλ! (pic)
- Από φέρετρα μέχρι βάρκες – Τι πετάνε οι θεσσαλονικείς στα σκουπίδια






