Χαλάνδρι: Ριφιφί σε κατάστημα με κινητά τηλέφωνα
Συνελήφθη ο ένας - Αναζητούνται ακόμη δύο
Τρεις διαρρήκτες με την μέθοδο του ριφιφί μπήκαν σε κεντρικό κατάστημα γνωστής αλυσίδας πώλησης κινητών τηλεφώνων στο Χαλάνδρι.
Μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να αρπάξουν δεκάδες κινητά τηλέφωνα πολλών χιλιάδων ευρώ.
Γνώριμος των Αρχών
Ωστόσο, ίσως από την πολύ φασαρία, αμέσως ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση. Ένα περιπολικό που έφτασε στο σημείο κατάφερε να συλλάβει έναν από τους «ποντικούς» ενώ οι δυο συνεργοί του πρόλαβαν να ξεφύγουν. Πρόκειται για έναν 48χρονο με καταγωγή από την Αλβανία που ήταν γνώριμος των αρχών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, αποφυλακίστηκε τον περασμένο Ιούνιο αλλά είχε ξαναπασχολήσει τις αρχές για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ναρκωτικών, πλαστογραφίας και ληστεία.
Αναζητούνται οι συνεργοί του
Ο διαρρήκτης είχε φροντίσει να έχει μαζί του και όλα τα απαραίτητα εργαλεία όπως ηλεκτρικό τροχό, σκεπάρνι και κατσαβίδι.
Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει εμπλοκή και σε άλλες παράνομες ενέργειες ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών συνεχίζεται.
- Φως στο Τούνελ: «Πουλούσε το σπίτι χωρίς να του ανήκει» – Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου
- Περού: Τουλάχιστον 15 τραυματίες και πληροφορίες για νεκρό σε σύγκρουση τρένων καθ’ οδόν προς το Μάτσου Πίτσου
- Φως στο Τούνελ: «Μην ανησυχείς κάηκε νεκρή» – Η παραδοχή σοκ του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν 20χρονο Παλαιστίνιο
- «Το χεράκι της δεν ήταν καν μαυρισμένο» – Όσα είπε ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου στην Αγγελική Νικολούλη πριν συλληφθεί
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο για νέες αυξήσεις

