Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου 3-0: Άνετη επικράτηση και 2Χ2 για τους Πειραιώτες
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Φοίνικα Σύρου με 3-0, πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Volley League.
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Φοίνικα Σύρου στο κλειστό «Μ.Μερκούρη», πετυχαίνοντας έτσι το 2Χ2 στην Volley League.
Το σύνολο του Αλμπέρτο Τζουλιάνι ήταν καλύτερο σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης, φτάνοντας έτσι σε μια… καθαρή νίκη, δείχνοντας μερικά από τα δείγματα γραφής της ποιότητας του.
To πρώτο σετ ήταν αρκετά κλειστό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ, ωστόσο από τα μισά και το 14-10 ο Ολυμπιακός δεν ξανακοίταξε πίσω κλείνοντας έτσι το πρώτο σετ με 25-15 για το 1-0.
Το δεύτερο σετ ήταν διαφορετική ιστορία με τους «ερυθρόλευκους» να μετατρέπουν το σετ για παράσταση σε ένα ρόλο, φτάνοντας στην κατάκτηση του με 25-18.
Στο τρίτο σετ ο Φοίνικας κατάφερε να βγάλει μια αρχική αντίδραση, παίρνοντας το προβάδισμα και «χτίζοντας», μάλιστα μια διαφορά η οποία έφτασε στο +5 3-8.
Κάπου εκεί οι παίκτες του Τζουλιάνο, κατάφεραν να απαντήσουν παίρνοντας ξανά «κεφάλι» στο σκορ με 12-10. Το σκηνικό στην συνέχεια δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο σκορ, με τους δύο άσους του Ιντάλγκο να χαρίζουν την νίκη στον Ολυμπιακό με 31-29.
Τα σετ: 25-15, 25-18, 31-29
Ολυμπιακός: Τράβιτσα, Στερν, Κουμεντάκης, Ιντάλγκο, Παγένγκ, Λινάρδος και λίμπερο ο Τζιάβρας.
Φοίνικας: Γαλιώτος, Μιχάλοβιτς, Φρομ, Κλίνκενμπεργκ, Παπαλεξίου, Τζούριτς και λίμπερο ο Κωνσταντινίδης.
- Ρούμπιο: Προς το συμφέρον των ΗΠΑ μια «ισχυρή Ευρώπη»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 16.02.2026]
- Ταξί: Κλιμακώνουν με νέες απεργίες – Σκληραίνει την στάση του ο ΣΑΤΑ
- Το πρόγραμμα Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας της Super League
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 21ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Νάπολι-Ρόμα 2-2: Ο Αλισον Σάντος έκανε ντεμπούτο με γκολ και έδωσε βαθμό στους γηπεδούχους

