Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λέτσε – Γιουβέντους 0-1: «Απόδραση» για τους «μπιανκονέρι»

Λέτσε – Γιουβέντους 0-1: «Απόδραση» για τους «μπιανκονέρι»

Η Γιουβέντους, αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λέτσε και να φύγει με το διπλό χάρη στο γκολ του Νικολό Φαγκιόλι.

Η Γιουβέντους προσπαθεί να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League και να επικεντρωθεί στην Serie A, παίρνοντας σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Λέτσε με 1-0 χάρη στο πανέμορφο γκολ του Νικολό Φαγκιόλι.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα κακό σε θέαμα με τη μοναδική μεγάλη φάση να έρχεται στο 43ο λεπτό. Μετά από κόρνερ ο Ραμπιό πήρε την κεφαλιά αλλά ο Φαλκόνε έβγαλε εντυπωσιακά.

Στο 53′ ο Μίλικ απείλησε με τακουνάκι αλλά ο Φαλκόνε του είπε όχι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα και πάλι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έσωσε μετά από μακρινό σουτ του Μίλικ και στην επαναφορά ο Μπασιρότο πρόλαβε τον Κεν.

Τελικά στο 73′ ο Φριγκιόλι βρέθηκε στην περιοχή και με απίθανο φαλτσαριστό σουτ έγραψε το 1-0. Στο 89’ η Λέτσε άγγιξε την ισοφάριση καθώς είχε δοκάρι με τον Χιούλμαντ.

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Γκεντρί, Πόνγκρατσιτς, Μπασιρότο, Γκάλο, Μπλιν (60’ Άσκιλντσεν), Χιούλμαντ, Χοάν Γκονθάλεθ (87’ Ροντρίγκες), Τσισέι (82’ Κολόμπο), Ουντέν (60’ Μπαντά), Στρεφέτσα (82’ Ντι Φραντσέσκο).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Σάντρο, Γκάτι, Κόστιτς (72’ Ίλινγκ), Κουαδράδο, Ραμπιό, ΜακΚένι (46’ Φαγκιόλι), Σουλέ (84’ Μπονούτσι), Μιρέτι (62’ Κεν), Μίλικ.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024