Λεξ: Πανικός με την συναυλία του στη Θεσσαλονίκη
Πούλμαν από όλη την Ελλάδα έχουν ναυλωθεί για τη μεγάλη συναυλία του Λεξ στη Θεσσαλονίκη.
Σε ρυθμούς Λεξ κινείται η Θεσσαλονίκη για την αποψινή συναυλία του στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 25.000 θεατές θα παρακολουθήσουν τη συναυλία του ραπ καλλιτέχνη.
Μάλιστα, έχουν ναυλωθεί πούλμαν από όλη την Ελλάδα αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη συναυλία. Εκατοντάδες θαυμαστές του ράπερ θα αναχωρήσουν από την Κοζάνη, την Κομοτηνή και την Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη.
- Διαβάστε επίσης: Μετά τον ΛΕΞ ήρθαν οι Βήτα Πεις: Σχεδόν 15.000 άτομα «γκρέμισαν» το κλειστό του ΟΑΚΑ
Όπως όλα δείχνουν το αποψινό live δεν αποκλείεται να ξεπεράσει σε κόσμο, τη συναυλία του Ιουλίου στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, η οποία και χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη ραπ συναυλία που έγινε ποτέ στη χώρα.
Λόγω της κοσμοσυρροής που αναμένεται να δημιουργηθεί εντός και και εκτός του Καυτανζόγλειου Σταδίου δόθηκαν οδηγίες για όσους προσέλθουν, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα. Έτσι, όπως έγινε γνωστό οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17.30 και η συναυλία θα ξεκινήσεις στις 21.30.
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις ήττες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Λουτσέσκου: «Μας έλειψε το καθαρό μυαλό, το παιχνίδι έπρεπε να λήξει 5-1»
- Καρολάιν Κένεντι: Η πιο τραγική φιγούρα της δυναστείας οφείλει να κρατήσει τη μνήμη της κόρης της ζωντανή
- Η Σκωτία κάνει αργία για να… ξενυχτήσει στο Μουντιάλ
- Οι Πρόθυμοι συμφώνησαν σε πολυεθνική δύναμη για την Ουκρανία – Γαλλία και Βρετανία δεσμεύθηκαν να συμμετάσχουν
- Προσπάθησαν να περάσουν δέμα με κινητά και ναρκωτικά στις φυλακές Αγιάς




