Ο Διονύσης Σχοινάς στο «Fishy» του MEGA, την Κυριακή 16 Οκτώβρη
Στο νέο επεισόδιο που παρουσιάζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα δούμε τον Διονύση Σχοινά, σε έναν διαφορετικό ρόλο.
Από το γαλήνιο λιμάνι της Επιδαύρου ξεκινάει το ταξίδι του το «Fishy» την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 13:40 στο MEGA, με συνεπιβάτη τον Διονύση Σχοινά, που έχει δεσμούς με τον τόπο.
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Κώστας Αντωνιάδης υποδέχονται στην καλοτάξιδη «Εύα» τον αγαπημένο τραγουδιστή, ο οποίος αγαπάει το ψάρεμα και τη θάλασσα. Η παρέα σαλπάρει στα ανοιχτά της Επιδαύρου με φόντο την καταπράσινη στεριά και ο Διονύσης Σχοινάς δοκιμάζει την τύχη του στο ψάρεμα.
Διαβάστε επίσης: Μαύρο Ρόδο: Το παρασκήνιο πίσω από το πρώτο φιλί της Ελισάβετ και του Πέτρου
Ψάρεμα, περίπατος και επιστροφή στη φύση
Επιστροφή στο λιμάνι, όπου ο Γιάννης και ο Διονύσης κάνουν έναν χαλαρό περίπατο και αποφασίζουν να επισκεφτούν ένα εργαστήριο αγγειοπλαστικής. Εκεί επιστρατεύουν την επιδεξιότητά τους για να φτιάξουν σκεύη από πηλό. Ποιος θα είναι ο πιο δημιουργικός;
Ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας έχει ετοιμάσει δελεαστικά πιάτα και τα σερβίρει στην αυλή του σπιτιού του Διονύση. Ο Γιάννης και ο Διονύσης απολαμβάνουν το φαγητό και την κουβέντα μπροστά στη μαγευτική θέα… παρά τα μικρά απρόοπτα.
- Εξεταστική: Κόντρες για τις συλλήψεις στη Κρήτη και τα απειλητικά email στους βουλευτές της ΝΔ
- Ώρα μηδέν για Shein, Temu – Τι θα γίνει με τα μικροδέματα στην Ευρώπη
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη






