
Μαρία Κορινθίου: Επίσημα στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα
Η όμορφη ηθοποιός θα δοκιμαστεί στα μονοπάτια της παρουσίασης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού.
H Μαρία Κορινθίου και επίσημα στο πρωινό του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας την υποδέχτηκε με ενθουσιασμό και με τα καλύτερα λόγια στην έναρξη της εκπομπής.
Σε φούξια αποχρώσεις, με χαμόγελο και ένα μικρό δισταγμό η Μαρία Κορινθίου μπήκε στο πλατό και μετά την αγκαλιά του Γιώργου Λιάγκα.
Διαβάστε επίσης: Μαύρο Ρόδο: To Twitter υποκλίθηκε στους πρωταγωνιστές – Πέτρος και Ελισάβετ είχαν την τιμητική τους
Τι δήλωσε η ίδια στην έναρξη της εκπομπής
«Αισθάνομαι υπέροχα! Να πω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Είσαι δίδυμος κι έχω μια αγάπη στους διδύμους».
Οι κουβέντες μεταξύ των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, ενώ οι υπογραφές έπεσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Γιορτή σήμερα 7 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]
- Σερέλης: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό»




