Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιάγκας: «Έβγαζε 1,5 εκ. ο Μένιος Φουρθιώτης; Έχω τρελαθεί»

Γιώργος Λιάγκας: «Έβγαζε 1,5 εκ. ο Μένιος Φουρθιώτης; Έχω τρελαθεί»

Η έκπληξη του παρουσιαστή στον αέρα όταν άκουσε την αμοιβή του άλλου παρουσιαστή. «Τότε γιατί ψάχνουμε γυναίκες παρουσιάστριες; Τον Φουρθιώτη να πάρουμε» σχολίασε.

Με αφορμή μια φράση που είπε ο Μένιος Φουρθιώτης στην απολογία του, ότι έβγαζε 1,5 εκ. τον χρόνο, ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του. Ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να πιστέψει το απίστευτο ύψος στο οποίο έφτανε η αμοιβή του Μένιου Φουρθιώτη.

«Συγγνώμη, έβγαζε 1,5 εκ. τον χρόνο ο Μένιος Φουρθιώτης; Πολύ ψύχραιμοι είστε όλοι και το αντιμετωπίζετε έτσι καλά έκανε και τα έβγαζε; Μπράβο ο άνθρωπος αλλά δεν σας κάνει εντύπωση; Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι ο Φουρθιώτης έβγαζε 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο.

Δεν είπα εγώ ότι τα έβγαζε παράνομα, ότι έκλεβε, απλά μου κάνει εντύπωση. Υπάρχει ένα χρηματιστήριο της τηλεόρασης που δεν γνώριζε ότι ο κύριος Φουρθιώτης αμείβεται με ενάμιση εκατομμύριο. Τότε γιατί ψάχνουμε γυναίκες παρουσιάστριες; Τον Φουρθιώτη να πάρουμε.

Εάν αθωωθεί φέρτε τον εδώ δίπλα να τελειώνουμε. Να βγάλουμε τα εμπορικά να οικονομήσουμε όλοι. 1,5 εκ. έχω τρελαθεί!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας γελώντας έκπληκτος.

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024