Σύνταγμα: Ένταση και χημικά σε πορεία ενάντια στην ακρίβεια
Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν απρόκλητα με χημικά και κρότου λάμψης στους διαδηλωτές που ήταν στο ύψος της Πανεπιστημίου
Σωματεία και συνδικάτα συγκεντρώθηκαν αργά το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος, προκειμένου να κάνουν πορεία ενάντια στην ακρίβεια προς το Σύνταγμα.
Κατά τη διάρκεια της πορείας υπήρξαν επεισόδια μικρής έκτασης, με συμπλοκές μεταξύ των ΜΑΤ και των διαδηλωτών.
Σύμφωνα με καταγγελίες, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν απρόκλητα με χημικά και κρότου λάμψης στους διαδηλωτές που ήταν στο ύψος της Πανεπιστημίου, ενώ τους χτύπησαν και με τα γκλομπ.
Οι διαδηλωτές φώναζαν συνεχώς «έξω από την πορεία η αστυνομία», με την ένταση να αυξάνεται ώρα με την ώρα.
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου – λάμψης, ενώ επιστρατεύτηκε και «Αύρα» της ΕΛ.ΑΣ.
Δείτε το βίντεο:
Στην πορεία τώρα Σταδίου για την ενεργειακή κρίση, πέταξαν πάνω στους διαδηλωτές δακρυγόνα και κρότου λάμψης. #antireport pic.twitter.com/C5amvJ04xC
— Blondie (@Nimia82076477) October 7, 2022
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Συνταγή: Ψητό χοιρινό στο φούρνο με μέλι και πατάτες
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;


