Στις 12.30 η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα στο κοιμητήριο Ζωγράφου
Με δημοτική δαπάνη η κηδεία
Σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του μεγάλου τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα.
Ο Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Θώδας ανέλαβε την πρωτοβουλία να γίνει με δημοτική δαπάνη ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς του Ζωγραφιώτη καλλιτέχνη στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου.
Με δημοτική δαπάνη η κηδεία
Μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Ζωγράφου, η οικογένεια του εκλιπόντος αποφάσισε να ενισχύσει με σημαντικό ποσό τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου στη μνήμη του αείμνηστου τραγουδιστή.
Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής άφησε την τελευταία του πνοή στα 85 του χρόνια, στο Ασκληπιείο νοσοκομείο της Βούλας, όπου νοσηλευόταν μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.
- Η Ούρσουλα Άντρες είδε 16 εκατ. λίρες της περιουσίας της να γίνονται «καπνός»
- Πώς η ντουλάπα, το πιάτο και οι συσκευές μας εξαντλούν τα υδατικά αποθέματα της φύσης
- Ψάχνουν τη χρυσή τομή στην κυβέρνηση για το Market Pass
- Μιλένα Αποστολάκη: Προσχηματική η δήθεν λύση για την πρώτη κατοικία – Χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τα σπίτια τους
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ξέρει ήδη την ενδεκάδα του για τη Μπέτις
- Δένδιας: Η ελληνική συστοιχία Patriot στη Σαουδική Αραβία κατέρριψε δύο βαλλιστικούς πυραύλους από το Ιράν




