
Στις 12.30 η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα στο κοιμητήριο Ζωγράφου
Με δημοτική δαπάνη η κηδεία
Σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του μεγάλου τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα.
Ο Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Θώδας ανέλαβε την πρωτοβουλία να γίνει με δημοτική δαπάνη ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς του Ζωγραφιώτη καλλιτέχνη στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου.
Με δημοτική δαπάνη η κηδεία
Μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Ζωγράφου, η οικογένεια του εκλιπόντος αποφάσισε να ενισχύσει με σημαντικό ποσό τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου στη μνήμη του αείμνηστου τραγουδιστή.
Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής άφησε την τελευταία του πνοή στα 85 του χρόνια, στο Ασκληπιείο νοσοκομείο της Βούλας, όπου νοσηλευόταν μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.
- Εντυπωσιακό θέαμα: Ελεγχόμενες εκρήξεις σπάνε τους πάγους στον ποταμό Άμουρ
- Λύγισε ο Πάνος Ρούτσι στην εκδήλωση για τη δίκη των Τεμπών: «Σήμερα θα σβήναμε τα κεράκια του Ντένις»
- Σελήνη: Ποιος θα πρωτοπάρει τον πλούτο της;
- Ο Τζίμι Κίμελ τρολάρει τον Τραμπ για το Ιράν: Ήθελε και το Νόμπελ Ειρήνης
- Τροχαία: Πάνω από 1.000 παραβάσεις για μη χρήση κράνους
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Με 10 οι «Μπλαουγκράνα», προβάδισμα οι Ροχιμπλάνκος! (vids)


