Δούκισσα Νομικού: Συνάντηση… στιλ στο Παρίσι με την Eva Longoria
H Δούκισσα Νομικού βρίσκεται στην πόλη του φωτός
Η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται στη μητρόπολη της μόδας, στο Παρίσι. Ως πρέσβειρα της L’Oréal θα συμμετέχει στο διεθνές «Walk Your Worth» Le Défilé της L’ Oréal Paris που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στη Γαλλική Ακαδημία Πολέμου (École Militaire).
Όπως μοιράστηκε στα social media της σήμερα πήρε συνέντευξη από την Eva Longoria και την Katherine Langford.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)
Όπως φαίνεται και στην ανάρτηση της Δούκισσας η συνάντηση με την αμερικανίδα super star, Eva Longoria, ήταν ευχάριστη, σε φιλικό κλίμα με χιούμορ, αμεσότητα αλλά και ουσία, αφού η συζήτηση μεταξύ άλλων επικεντρώθηκε και στην αξία της γυναικείας ενδυνάμωσης και της πίστης στον εαυτό μας!
Η Δούκισσα Νομικού μαζί άλλες διάσημες σταρ από ολόκληρο τον κόσμο φωτίζει μέσω του θρυλικού «Walk Your Worth» Le Défilé την αξία της γυναικείας ενδυνάμωσης, στέλνοντας ένα παγκόσμιο, ηχηρό μήνυμα!
- Γάζα: Σχηματίστηκε το συμβούλιο ειρήνης, ανακοινώνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: «Ενεργειακή υποδομή κρίσιμης σημασίας» έπληξε η Ρωσία στο Χάρκοβο
- Βραζιλία: Ο Λούλα δεν θα παραστεί στην υπογραφή της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ – Mercosur
- Δανία – Γροιλανδία: Η Φρεντέρικσεν θα συναντήσει αντιπροσωπεία του αμερικανικού Κογκρέσου
- Ο Ζελένσκι απαντά στον Τραμπ: «Η Ουκρανία ουδέποτε υπήρξε και ούτε θα σταθεί εμπόδιο στην ειρήνη»
- Τι ειπώθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Ιράν




