
Κεραμεικός: Θρίλερ με τον νεκρό 50χρονο – Καρδιακή ανακοπή η αιτία θανάτου
Ο 50χρονος ήταν γνωστός στην περιοχή, καθώς πολλές φορές τον έβλεπαν ιδιοκτήτες καταστημάτων να έχει κάνει υπερβολική χρήση αλκοόλ
Νέα δεδομένα, ανατρέποντας ίσως την υπόθεση, έρχονται για τον θάνατο του 50χρονου άνδρα, στον Κεραμεικό, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία θανάτου του 50χρονου άνδρα είναι η ανακοπή καρδιάς, γεγονός που περιπλέκει την έρευνα των αστυνομικών.
Διαβάστε επίσης: «Θα σου βγάλω τα έντερα» – Συγκλονίζει η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι αστυνομικοί πλέον καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα αν η καρδιακή ανακοπή που υπέστη ο 50χρονος ήταν αποτέλεσμα ξυλοδαρμού, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες ότι δέχθηκε ο άνδρας, ή αν οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, και το ενδεχόμενο ο 50χρονος να μην δέχτηκε ποτέ επίθεση και οι οι πληγές που είχε να οφείλονται στην πτώση του, η οποία προκλήθηκε από την ανακοπή της καρδιάς.
Το χρονικό
Αξίζει να σημειωθεί πως το θύμα εντοπίστηκε περί τις 06:00 από αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 50χρονο στο νοσοκομείο. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Ο 50χρονος ήταν γνωστός στην περιοχή, καθώς πολλές φορές τον έβλεπαν ιδιοκτήτες καταστημάτων να έχει κάνει υπερβολική χρήση αλκοόλ.
- KKE για τα 81 χρόνια από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου: Βαδίζουμε στις αναμετρήσεις τού αύριο πιο έμπειροι
- Η ανάρτηση της συντρόφου του Κέντρικ Ναν: «Οι διαιτητές ξέχασαν να βάλουν την πορτοκαλί εμφάνιση»
- Η αποξένωση και η σύνδεση – Μια ματιά στη σύντομη αλλά σημαντική ζωή του Ίαν Κέρτις των Joy Division
- Το 25% των γυναικών της Γενιάς Ζ θεωρούν ότι δεν μπορούν να έχουν και σχέση και καριέρα
- «Μπορείς να κερδίσεις τον Τραμπ σε έναν καβγά;» – Τι απαντούν οι Αμερικάνοι
- Από τη Δυτική Όχθη και τη Γάζα έως τον Λίβανο και τα Υψίπεδα του Γκολάν – Το Ισραήλ και το «μοτίβο» κατοχής




