Κωνσταντινούπολη: Ένοπλος τραυμάτισε δύο αστυνομικούς
Το αιματηρό περιστατικό στην Κωνσταντινούπολη έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ελέγχου των αστυνομικών
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τα πυρά ενόπλου στη διάρκεια ελέγχου για την εξακρίβωση στοιχείων σε πολυσύχναστη συνοικία της Κωνσταντινούπολης.
Το επεισόδιο σημειώθηκε στη συνοικία Φατίχ, όπου αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο δύο υπόπτους και ζήτησαν δελτία ταυτότητας. Ένας εκ των δύο υπόπτων, 32 ετών, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τους αστυνομικούς.
Δύο αστυνομικοί διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο πλησιέστερο νοσοκομείο και ένας εξ αυτών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Είχε πυροβολήσει άλλα τρία άτομα
Στην ανακοίνωση των αρχών υπογραμμίζεται ότι ο ένοπλος που πυροβόλησε τους αστυνομικούς φέρεται να είναι ο δράστης μιας επίθεσης που είχε σημειωθεί λίγες ώρες νωρίτερα, με απολογισμό έναν νεκρό και δύο τραυματίες.
Η τουρκική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ενόπλου.
- Ημέρα Μνήμης Μελίνα Μερκούρη: Δωρεάν είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία
- Σχέση: Πώς επηρεάζει την επιτυχία στη δουλειά σου;
- ΤΕΑ: Δεύτερη σύνταξη έως 300 ευρώ από τα επαγγελματικά ταμεία
- Το ντόμινο της κρίσης: Από τη Διώρυγα του Σουέζ στο καλάθι του καταναλωτή
- Ώρα ΕΝΦΙΑ για επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων – Οι προϋποθέσεις για πλήρη απαλλαγή
- Τι ξέρουμε για το πυρηνικό αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκωλ» που στέλνει ο Μακρόν στη Μεσόγειο



