Συγκεκριμένα είπε για το Ολλανδό τεχνικό ότι θέλει να οι παίκτες να ακολουθούν τους κανόνες που θέτει και έχει φέρει την πειθαρχεία που έλλειπε στην ομάδα.
Το ξεκίνημα των «μπέμπηδων» στην Premier League με τον Τεν Χαγκ στο τιμόνι δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, ωστόσο στη συνέχεια κατάφεραν να ανακάμψουν, με ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπρούνο Φερνάντες:
«Ο Τεν Χαγκ έχει μια ιδεολογία, ένα στυλ. Πρέπει να ακολουθείς τους κανόνες του. Είναι αυστηρός σε αυτό και μου αρέσει. Έχει φέρει πειθαρχία, κάτι που μας έλειπε στο παρελθόν. Όλοι πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος»
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.