
Προμηθέας Πάτρας- Μακάμπι 78-85: Φιλική ήττα για τους Πατρινούς
Ο Προμηθέας υποδέχτηκε στην Πάτρα, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε ένα υψηλών απαιτήσεων φιλικό παιχνίδι και γνώρισε την ήττα με 78-85.
Τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Προμηθέα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδας της Πάτρας, την Τρίτη (20/9).
Η ομάδα του Όντεντ Κάτας, πήρε τη νίκη με 85-78, σε ένα κλειστό παιχνίδι, με τους Πατρινούς να στέκονται πολύ καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Διαβάστε επίσης: Super League: Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου
Η νίκη ουσιαστικά κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους Ισραηλινούς να καταφέρνουν να ξεφύγουν στο σκορ, από την ισορροπίας της τρίτης περιόδου (55-55), και να παίρνουν τη νίκη με 85-78.
Θυμίζουμε πως η Μακάμπι θα συμμετάσχει και στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ (το διάστημα 23-24 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της Αρμάνι και της Αναντολού Εφές).
Τα δεκάλεπτα: 20-21, 32-36, 55-55, 78-85
- Σκάλα Ωρωπού: Προχωρά το «ξεμπάζωμα» στην περιοχή Natura – Έστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα ο Κικίλιας
- Michael: Η βιογραφική ταινία του Μάικλ Τζάκσον προσέλκυσε κοινό παρά τις έντονες αντιδράσεις
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει για 15 μέρες το Μετρό – Πότε διακόπτεται η κυκλοφορία
- Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Ευθεία υπονόμευση της διάκρισης των εξουσιών, στο τραπέζι και η πρόταση δυσπιστίας




