Θρίλερ με τη σορό της Μάρθας Καραγιάννη: Γιατί δεν επιτρέπουν οι αρχές να αποτεφρωθεί
Η Μάρθα Καραγιάννη επιθυμούσε να αποτεφρωθεί
Η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σούρα και τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η ηθοποιός επιθυμούσε να αποτεφρωθεί αντί να ταφεί.
Η Μάρθα Καραγιάννη είχε γράψει την επιθυμία της αυτή σε ένα χαρτί. Ο νόμος όμως δεν αποδέχεται το χειρόγραφο εφόσον δεν έχει υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δεύτερου βαθμού.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου η καλή της φίλη Ντόρα Δούμα τόνισε πως θέλει να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη.
«Θα κάνω την επιθυμία της Μάρθας! Δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω στην Βουλή. Δεν είναι δυνατόν! Δεν μπορώ να μην κάνω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το απόσπασμα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Βρετανία: Καμία νέα γεώτρηση στη Βόρεια Θάλασσα – Ιστορική κατάρρευση για τη Βρετανία
- Μπράγκα – Μπενφίκα 2-2: «Πέταξε» δύο βαθμούς η ομάδα του Μουρίνιο, μοίρασε ασίστ ο Παυλίδης (vid)
- Μεξικό: Δεκαπέντε τραυματίες από τον εκτροχιασμό επιβατικής αμαξοστοιχίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]



