Ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι δήλωσε σήμερα ότι οι «προκατειλημμένες» δηλώσεις της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι σχετικά με τις συγκρούσεις μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν, «σαμποτάρουν τις διπλωματικές προσπάθειες» και είναι απαράδεκτες.
Η Πελόζι επισκέφθηκε την Αρμενία το Σαββατοκύριακο, σε μια πρωτοφανή επίδειξη αμερικανικής υποστήριξης προς τη χώρα, η οποία για περισσότερο από τρεις δεκαετίες βρίσκεται σε διαμάχη με το γειτονικό Αζερμπαϊτζάν για την αποσχισθείσα περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.