Τέλος δεν φαίνεται να έχει το εφιαλτικό ξεκίνημα στη σεζόν που έχει κάνει η Λέστερ, με την Τότεναμ να περνάει από πάνω της σαν οδοστρωτήρας, «ισοπεδώνοντάς» την με 6-2. Φοβερός και τρομερός Σον με χατ-τρικ, ουραγός της βαθμολογίας η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Σαμασέκου έφτασε στην… πόρτα του Ολντ Τράφορντ (Vids)

Το ματς έδειξε τον έξαλλο ρυθμό που θα ακολουθούσε από την αρχή, με τη Λέστερ να κερδίζει πέναλτι μόλις στο 4ο λεπτό και τον Τίλεμανς να εύστοχη με τη δεύτερη προσπάθεια καθώς ο Γιορίς απέκρουσε την πρώτη εκτέλεση αλλά δόθηκε επανάληψη.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Κέιν ισοφάρισε άμεσα με το 6ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ στο 21′ ο Ντάιερ έφερε «τούμπα» το ματς ύστερα από ωραία ασίστ του Πέρισιτς. Η Λέστερ όμως φάνηκε να έχει σφυγμό και στο 41′ ο Μάντισον εκμεταλλέυτηκε τη δημιουργία του Καστάνιε και έγραψε το 2-2.

Στο δεύτερο μέρος τα «σπιρούνια» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μπεντακούρ στο 47′ έκανε το 3-2, ενώ στο 59′ ο Κόντε έκανε τριπλή αλλαγή περνώντας στο ματς τους Σον, Έμερσον και Ρομέρο αλλάζοντας δραματικά την εικόνα της αναμέτρησης. Ο Νοτιοκορεάτης έκανε… πλάκα και μέσα σε 13′ σκόραρε τρεις φορές (73′, 84′, 86′) και υπέγραψε το θρίαμβο της ομάδας του και την ταπεινωτική ήττα της Λέστερ.

Τότεναμ: Γιορίς, Λενγκλέ, Ντάιερ, Σάντσεθ (59’ Ρομέρο), Πέρισιτς (54’ Έμερσον), Σεσενιόν, Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Κουλουσέβσκι (70’ Μπισουμά), Κέιν, Ριτσάρλισον (69’ Σον)

Λέστερ: Γουόρντ, Έβανς, Καστάιν, Φας, Τζάστιν, Τίλεμανς, Εντιντί (85′ Σουμαρέ), Μάντισον, Ντιούσμπερι Χολ (74′ Βάρντι), Μπαρνς, Ντάκα (74′ Ιεαμάτσο)