Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Φωτεινή Αθερίδου και τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα καθώς αυτή τη στιγμή παντρεύονται με πολιτικό γάμο ενώ μάλιστα θα πραγματοποιήσουν και την βάφτιση του γιου τους.

Μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει μάλιστα γνωστό το διπλό μυστήριο, καθώς και οι 2 ηθοποιοί προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι επέλεξε να βαφτίσει τον τριών ετών γιο του με το όνομα του παππού του, Θοδωρής και να τελέσει τον γάμο του σε έναν πύργο λίγο έξω από την Αθήνα. Η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Μαρία Παπαφωτίου, είναι η κουμπάρα στον γάμο τους ενώ νονά του γιου τους θα είναι μια άλλη καλή τους φίλη.

Φυσικά στο μυστήριο ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης με την Σμαράγδα Καρύδη, συγγενείς και φίλοι για να ζήσουν μαζί τους αυτές τις ξεχωριστές στιγμές ενώ ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι Μαρία Παπαφωτίου και ο Χάρης Χιώτης.

«Με χαρά σας προσκαλούμε στη βάφτιση του γιου μας Θοδωρή. Θα ακολουθήσει ολιγόλεπτος πολιτικός γάμος του μπαμπά και της μαμάς», ανέφερε μάλιστα το προσκλητήριο.

Φωτογραφίες από τον γάμο Φωτεινής Αθερίδου και Κωνσταντίνου Μαγκλάρα