Κυψέλη: Απόπειρα αυτοκτονίας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ για την γυναίκα που βρέθηκε αιμόφυρτη
Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε κρίσιμη κατάσταση.
Μάρτυρες ενός φρικιαστικού θεάματος έγιναν το βράδυ της Κυριακής οι κάτοικοι της Κυψέλης.
Όπως φαίνεται η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η γυναίκα να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, αποκλείοντας την πιθανότητα της εγκληματικής ενέργειας.
Σύμφωνα με την kathimerini.gr, πηγές της ΕΛΑΣ ανέφεραν πως από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής προκύπτει πως το πιθανότερο σενάριο είναι η γυναίκα να αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε κρίσιμη κατάσταση.
Το χρονικό της φρίκης
Όλα συνέβησαν περίπου στις 23:00 το βράδυ, όταν στην συμβολή των οδών Κυψέλης 59 και Ζακύνθου ακούστηκε έντονος γδούπος.
Όσοι έτρεξαν στο σημείο αντίκρυσαν στο έδαφος μια γυναίκα αιμόφυρτη.
Πλησιάζοντας κοντά είδαν πως η γυναίκα ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω και έφερε τραύματα – πιθανότατα από μαχαίρι –, ενώ δίπλα της βρέθηκε και ένα αιχμηρό αντικείμενο. Μάλιστα, το πεζοδρόμιο είχε γεμίσει αίματα, όμως η γυναίκα συνέχιζε να ανασαίνει, έστω και με δυσκολία.
Η γυναίκα φέρεται να έχει τρεις με τέσσερις μαχαιριές.
Άμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε το θύμα, ενώ αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και διεξάγουν έρευνες, ενώ έρευνες πραγματοποιούνται και στο διαμέρισμά της.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, επειδή το διαμέρισμά της είναι κοντά, η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της πτώσης από μπαλκόνι.
- Ντον Λέμον: Συνελήφθη από πράκτορες στις ΗΠΑ για συμμετοχή σε διαμαρτυρία κατά της ICE – «Κάλυπτα τη συγκέντρωση»
- Γαλλία: Εκτενής κάλυψη ΜΜΕ της επίσκεψης Βοτρίν στην Αθήνα – Υψηλό το επίπεδο σχέσεων των δύο χωρών στην άμυνα
- Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Αστέρας – Ολυμπιακός
- Ποιος είναι ο εκλεκτός του Τραμπ για την προεδρία της Fed
- Αλεπού… έκανε έφοδο στο Μέγαρο Μαξίμου
- Καστέλι: Το 2028 έτοιμο το πιο σύγχρονο αεροδρόμιο στη Μεσόγειο – Η σύμβαση για τον εξοπλισμό αεροναυτιλίας
