Ο Ολυμπιακός πυροδότησε τα ξημερώματα του Σαββάτου «βόμβα» του αιώνα. Οι Ερυθρόλευκοι γνωστοποίησαν με επίσημη ανακοίνωση  την απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, Μαρσέλο.

Ο ποδοσφαιριστής με τις πέντε κατακτήσεις Champions League με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο άνθρωπος που έχει σηκώσει τα περισσότερα τρόπαια από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Βασίλισσας θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο οποίος πρόλαβε να τον δηλώσει και στη λίστα του Europa League για τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων.

Διαβάστε επίσης: Η «ρουκέτα» Μαρσέλο έφερε αποθέωση Ολυμπιακού και Βαγγέλη Μαρινάκη (Pics)

Ο 34χρονος ωστόσο, πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του. Από Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Τουρκία και Αγγλία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Νις ήταν η γαλλική ομάδα που είχε κάνει κρούση στον Μαρσέλο, χωρίς ωστόσο να κερδίζει την υπογραφή του.

Η Μόντσα επίσης έδειξε ενδιαφέρον, όπως και η Λεβερκούζεν. Η Λέστερ από την άλλη έφτασε πάρα πολύ κοντά, ωστόσο η υπόθεση «κόλλησε» και δεν προχώρησε, ενώ από την Τουρκία του έγινε κρούση από τη Γαλατασαράι.

Ο Βραζιλιάνος φέρεται να απέρριψε επίσης, προτάσεις από το Κατάρ και το MLS.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τους πάντες τελικά και να υπογράψει έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του 21ου αιώνα και κατά πολλούς τον κορυφαίο αριστερό μπακ όλων των εποχών.