Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Να επιστρέψει στις νίκες με την… αύρα του Μαρσέλο ο Ολυμπιακός – Για το 3Χ3 απέναντι στον Λεβαδειακό ο Παναθηναϊκός

Να επιστρέψει στις νίκες με την… αύρα του Μαρσέλο ο Ολυμπιακός – Για το 3Χ3 απέναντι στον Λεβαδειακό ο Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός κινείται στους ρυθμούς του Μαρσέλο ωστόσο απόψε φιλοξενεί τον Ιωνικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και χρειάζεται το «τρίποντο» για να επιστρέψει στις νίκες. Συνέχεια στο καλό του ξεκίνημα θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο.

Όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού κινείται στους ρυθμούς του Μαρσέλο. Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ στους πρωταθλητές Ελλάδος έχει προκαλέσει «τρέλα» στο στρατόπεδο  των Ερυθρόλευκων οι οποίοι μετράνε αντίστροφα για την άφιξη του.

Ο άνθρωπος που έχει σηκώσει τα περισσότερα τρόπαια από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Βασίλισσας θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο οποίος πρόλαβε να τον δηλώσει και στη λίστα του Europa League για τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο πρέπει να στρέψει την προσοχή του στο αποψινό παιχνίδι (19:00), καθώς φιλοξενεί τον Ιωνικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο Κάρλος Κορμπεράν πήρε κανονικά μαζί του το μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Πεπ Μπιέλ, αλλά και τον Παναγιώτη Ρέτσο, οι οποίοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Κορμπεράν, όπως δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τον Ιωνικό, δεν υπολογίζει στον Ματιέ Βαλμπουενά, που έμεινε εκτός των επιλογών λόγω ενός χτυπήματος που δέχτηκε, εκτός αποστολής έμεινε και ο Παπέ Αμπού Σισέ.

Αργότερα, στις 20:30, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στη Λεωφόρο τον Λεβαδειακό με στόχο το 3Χ3. Οι «πράσινοι» που έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Super League θέλουν να δώσουν συνέχεια απέναντι στην ομάδα της Λιβαδειάς η οποία έχει έναν βαθμό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Χουάνκαρ, Μπερνάρντ και Σένκεφελντ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 17:45

Ολυμπιακός – Ιωνικός 19:00

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 20:30

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024