Το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάτρα, μια 15χρονη έκλεψε αυτοκίνητο, το έβαλε μπροστά και έγινε «καπνός».
Είδηση έγινε μία 15χρονη στην Πάτρα η οποία όχι μόνο έκλεψε ένα αυτοκίνητο, αλλά επίσης δεν δίστασε να πάει μία βόλτα γι΄αυτό στο κέντρο της πόλης.
Συνελήφθη
Ειδικότερα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στο πλαίσιο αναζητήσεων εντόπισαν την ανήλικη να οδηγεί το κλεμμένο αυτοκίνητο και την συνέλαβαν στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της pelop.gr, η 15χρονη εισήλθε σε οικία ημεδαπού άνδρα και αφαίρεσε ένα κλειδί αυτοκίνητου, με το οποίο στην συνέχεια έθεσε σε λειτουργία και αφαίρεσε το αυτοκίνητο του θύματος.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στο πλαίσιο αναζητήσεων εντόπισαν την ανήλικη να οδηγεί το κλεμμένο αυτοκίνητο και την συνέλαβαν.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας