Ανατροπή στην υπόθεση Ντουράντ – Μένει στους Νετς (pic)
Ο Κέβιν Ντουράντ είχε συνάντηση με τον προπονητή, τον GM και τον ιδιοκτήτη των Μπρούκλιν Νετς, και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει κάτοικος Νέας Υόρκης.
Τέλος στο μεγαλύτερο σίριαλ του καλοκαιριού στο ΝΒΑ φαίνεται να βάζουν οι Μπρούκλιν Νετς, καθώς όλα δείχνουν ο Κέβιν Ντουράντ θα παραμείνει στη Νέα Υόρκη!
Ο «KD», σύμφωνα με όσα αναφέρουν από την Αμερική, είχε συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Στιβ Νας, τον General Manager, Σον Μαρκς, αλλά και τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Τζόε Τσάι.
Ο λόγος της συνάντησης φυσικά ήταν το μέλλον του έμπειρου φόργουορντ στο Μπρούκλιν, καθώς θυμίζουμε πως ο 33χρονος είχε ζητήσει ανταλλαγή στις αρχές του καλοκαιριού, ενώ αργότερα είχε βγει στο «φως» πως ζητούσε την απομάκρυνση τόσο του Νας, όσο και του Μαρκς για να παραμείνει.
Η συνάντηση των τεσσάρων ανδρών έγινε σε καλό κλίμα και έπειτα από αμοιβαίες υποχωρήσεις, όλοι πείσθηκαν να συνεχίσουν μαζί, έχοντας ως κοινό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη δημιουργία ενός συνόλου που θα είναι σε θέση να το διεκδικήσει.
— Brooklyn Nets (@BrooklynNets) August 23, 2022
- Aνέλαβαν καθήκοντα τα νέα εκλεγμένα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ – Συγχαρητήρια από την Ελλάδα
- Betsson Super Cup: Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται για την πρώτη κούπα της χρονιάς
- «Αντί-γονοι»: Έρχονται για 3 Πέμπτες του Ιανουαρίου στο Θέατρο Ροές
- Βενεζουέλα: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Καράκας
- Αρκάς: Κλασικό debate και η καλημέρα του Σαββάτου
- Φωτορεπόρτερ από το Ελ Σαλβαδόρ συνελήφθη στην Ισπανία την ώρα που υπέβαλε αίτηση για άσυλο