Μπιμπίλας: Ζητώ συγγνώμη, ο Γιώργος Μάγγας ζει
Ευτυχώς δεν ισχύει η θλιβερή είδηση για τον θάνατο του βιρτουόζου του κλαρίνου Γιώργου Μάγγα. Αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη ο Σπύρος Μπιμπίλας που την ανακοίνωσε, ζητά συγγνώμη.
«Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφόρησαν λάθος και εμφάνισα την είδηση περί του θανάτου του φίλου Γιώργου Μάγγα. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορούν με ψευδείς ειδήσεις περί θανάτων! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μάγγας ζει!!!!»
Με αυτήν την ανάρτητη ο Σπύρος Μπιμπίλας, που συχνά αναλαμβάνει το δύσκολο ρόλο να ενημερώσει αξιόπιστα για την απώλεια σημαντικών καλλιτεχνών ακόμα και αυτών που δεν βρίσκονται πλέον στα φώτα της δημοσιότητας, ζητά συγγνώμη που διέδωσε αυτήν την θλιβερή είδηση, η οποία αναμεταδόθηκε ευρέως, καθώς ο Γιώργος Μάγγας αποτελεί πολύτιμο κεφάλαιο της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο.
Ενδεικτικό ότι αμέσως η οικογένειά του άρχισε να δέχεται συλλυπητήρια μηνύματα με τον γιο του Γιώργου Μάγγα δικαίως να αγανακτεί με αυτό το μακάβριο λάθος και να αποκαθιστά την αλήθεια.
«Ο Γιώργος Μάγγας ζει και βασιλεύει» γράφει χαρακτηριστικά ο γιος του, Σάκης, στον οποίο, όπως και σε όλη την οικογένεια και πρωτίστως στον Γιώργο Μάγγα, οφείλουμε μια συγγνώμη όλοι όσοι εκ παραδρομής μεταδώσαμε την μακάβρια είδηση.
- Ολυμπιακός: Η «AS» «στέλνει» τον Φρανσίσκο στους «ερυθρόλευκους» (vids)
- Η έφηβη Παλαιστίνια που ζωγραφίζει «για τα παιδιά της Γάζας»
- Τεράστιος ο αντίκτυπος του πολέμου στο Ιράν – Πλήττει τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη και τη Βρετανία
- Το υπό ανέγερση σχολείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός μαζί με τον Δήμαρχο
- Ποιος πείραξε τα αρχεία μου; Το Claude της Anthropic μπορεί τώρα να ελέγχει τον υπολογιστή σας
- Betsson: Ειδικά στοιχήματα στην κατάκτηση πρωταθλήματος, στις θέσεις 5-8 αλλά και για τον υποβιβασμό




