Ο Τσιμιτσέλης τραγουδάει συνθήματα του Ολυμπιακού στους δρόμους της Ινδονησίας (Vids)
Σε… Πειραιά μετέτρεψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τους δρόμους της Ινδονησίας τραγουδώντας συνθήματα του Ολυμπιακού.
Το ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι οπαδός του Ολυμπιακού δεν το έχει κρύψει ποτέ και το γνωρίζουν άπαντες. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που έχει ταξιδέψει με τους «ερυθρόλευκους» στην Ευρώπη για να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας.
Αυτή τη φορά ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να μην πήγε κάποιο ταξίδι με τον Ολυμπιακό στο εξωτερικό, ωστόσο φρόντισε να μετατρέψει σε… Πειραιά τους δρόμους της Ινδονησίας όπου βρέθηκε.
Όπως θα δείτε στα βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο instagram, για να κάνει πιο «γλυκιά» την αναμονή με το μηχανάκι σε κάποιο δρόμο της ασιατικής χώρας, άρχισε να τραγουδά συνθήματα του Ολυμπιακού, με πολλούς από τους ανθρώπους γύρω του να τον κοιτούν απορημένοι.
Δείτε τα βίντεο:
- Γυμναστική: Η άσκηση – έκπληξη που μας ηρεμεί
- Βροχές με… ήλιο σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
- Ημέρα Μνήμης Μελίνα Μερκούρη: Δωρεάν είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία
- Σχέση: Πώς επηρεάζει την επιτυχία στη δουλειά σου;
- ΤΕΑ: Δεύτερη σύνταξη έως 300 ευρώ από τα επαγγελματικά ταμεία
- Το ντόμινο της κρίσης: Από τη Διώρυγα του Σουέζ στο καλάθι του καταναλωτή



