Πέτσας: Η Ελλάδα εντοπίζει και διασώζει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη
Ο υπουργός σημείωσε πως όταν βρίσκονται μετανάστες σε τουρκικό έδαφος δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από το να ενημερώνει τις τουρκικές αρχές.
Στην υπόθεσης των 38 μεταναστών που εντοπίστηκαν σε νησίδα του Έβρου αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης. Τόνισε ότι η χώρα μας διασώζει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ενώ σχολίασε και τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Η Ελλάδα πάντα κάνει αυτό που πρέπει όταν έχει να αντιμετωπίσει ζητήματα που αφορούν την ανθρώπινη ζωή, εντοπίζει και διασώζει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών.
- Διαβάστε επίσης: Εντοπίστηκαν οι πρόσφυγες στον Έβρο σε ελληνικό έδαφος – Μεταφέρονται σε ασφαλές σημείο
Σημείωσε πως όταν βρίσκονται μετανάστες σε τουρκικό έδαφος δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από το να ενημερώνει τις τουρκικές αρχές.
Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως δεν πρόκειται για θέμα που προσφέρεται για πολιτική αντιπαράθεση και διερωτήθηκε αν θα έπρεπε δηλαδή οι ελληνικές αρχές να είχαν μπει σε τουρκικό έδαφος για να προχωρήσουν στην έρευνα.
- ΑΣΠΕ Θέτις Βούλας – Ολυμπιακός 1-3 σετ: Επιβλητικό «ποδαρικό» για τις «ερυθρόλευκες»
- Ένα σπίτι-ρέπλικα, ένας πράκτορας της CIA και Ειδικές Δυνάμεις: Έτσι έγινε η επιχείρηση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα
- Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο εκπλήρωσε το μεγαλύτερο του όνειρο, τη δημιουργία του «Φρανκενστάιν»
- «Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς»
- Από τον πόλεμο μέχρι την κλιματική κρίση – Οι «πληγές» που είναι ανοιχτές και την αυγή του νέου έτους
- Προμηθέας – ΑΕΚ 86-94: Εδραιώνεται στην 4άδα κι εξασφάλισε πρόκριση στο Final 8 του Κυπέλλου (vid)


