
Ντέμι Μουρ: Πιο καυτή και από την ανήθικη πρόταση
Η πασίγνωστη ηθοποιός απολαμβάνει το καλοκαίρι, φορώντας ένα φούξια μπικίνι
Ελλάδα «ψηφίζει» και φέτος το Χόλυγουντ. Μετά την Ελίζαμπεθ Μπανκς, την Νικόλ Κίντμαν, τον Τομ Χάρντι, τον Τζέιμς Φράνκο και την Εύα Μέντες με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, που επέλεξαν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και η Ντέμι Μουρ προστέθηκε στη σχετική λίστα.
Η πασίγνωστη ηθοποιός βρίσκεται βρίσκεται αυτές τις μέρες στα νησιά του Αιγαίου και συγκεκριμένα κάνει tour με πολυτελές γιοτ.
- Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα για διακοπές ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια του Χόλυγουντ – Τους «τσάκωσε» ο φακός
Ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» να ξεκουράζεται και να χαλαρώνει στο σκάφος, φορώντας ένα φούξια μπικίνι.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βόλτας της δεν φάνηκε να αποχωρίζεται τον αγαπημένο της σκύλο, Πιλάφ. Οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
Δείτε τις παρακάτω
Η ανάρτησή της
Μία ανάρτηση από τις διακοπές της έκανε και η ίδια. Μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό και στη λεζάντα έγραψε: «Απολαμβάνοντας το καλοκαίρι».
Αν και δεν διευκρινίζει πού βρίσκεται τα αμερικανικά ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι κάνει το γύρο των ελληνικών νησιών.
Θυμίζουμε ότι η Ντέμι Μουρ είχε επισκεφθεί την Ελλάδα και πέρυσι. Τότε συνοδευόταν από την κόρη της, Ράμερ Γουίλις.
Μαμά και κόρη είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους από την Αθήνα και στη συνέχεια έκαναν βόλτα με σκάφος στο νησί της Σαντορίνης.
Οι διακοπές τους συνεχίστηκαν στην Κρήτη, όπου η ηθοποιός βάπτισε τη μικρή Αριάδνη-Ζωή, κόρη γνωστής οικογένειας.
- Πακιστάν: «Βαριέμαι μέχρι θανάτου» – Οι δημοσιογράφοι περιμένουν άπρακτοι μια είδηση για τις συνομιλίες Ιράν και ΗΠΑ
- Μίλαν – Ουντινέζε 0-3: Αδιανόητο κάζο για τους Ροσονέρι
- Έφτασε στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα το Άγιο Φως – Μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα
- Ντε Τζέρμπι: «Θέλω να δω ξανά την Τότεναμ που έβλεπα όταν είχε τον Ποστέκογλου»
- ΗΠΑ: Δύο αντιτορπιλικά πέρασαν από τα Στενά του Ορμούζ στο πλαίσιο της διαδικασίας αποναρκοθέτησης
- O Labrinth «δεν θα αφήσει κανέναν να του φέρεται σαν σκουπίδι»



