
Μύκονος: Παρέλαση από… σέξι κορμιά στα σοκάκια του νησιού
Θαυμάστε...
Καλοκαίρι στη Μύκονο! Μια εποχή, όπου… ξεχειλίζουν τα κάλλη των γυναικών στο νησί των Ανέμων! Το νησί γεμίζει από τουρίστες και η μάχη… για την πιο ωραία εμφάνιση «φουντώνει» μέρα με τη μέρα!
Οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου βγαίνουν στα σοκάκια της Μυκόνου και τρελαίνουν όποιον κάνει το… λάθος να περάσει από δίπλα τους.
- Διαβάστε επίσης: Η διάσημη Γαλλίδα που… κόλασε όλη τη Μύκονο – Οι φωτογραφίες με μπικίνι προκαλούν εγκεφαλικά
Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος το Mykonos Live TV βγήκε… σεργιάνι στα κοσμικά σοκάκια του νησιού των Ανέμων και κατέγραψε τις εμφανίσεις που που προκάλεσαν… ρίχτερ ενθουσιασμού στα αρσενικά και έστρεψαν πάνω τους τα ανδρικά βλέμματα, μαζί και την κάμερα του καναλιού!
Τα ντεκολτέ είχαν για ακόμα ένα βράδυ την τιμητική τους, όπως θα δείτε και μόνοι σας…
Δείτε και μόνοι σας!
Όμως δεν είναι μόνο αυτές. Ο φακός εντοπίστηκε πρόσφατα την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να χορεύει σε κλαμπ της Μυκόνου και «τρέλανε» τους θαμώνες του μαγαζιού.
Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, εκείνη τη στιγμή την τραβούν βίντεο κι εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και να κουνήσει το κορμί της στον ρυθμό της μουσικής.
Έστελνε φιλιά στην κάμερα του κινητού και απολάμβανε το βράδυ της σαν να μην υπάρχει αύριο.
Δείτε τον «καυτό» χορό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε κλαμπ της Μυκόνου
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
- Τουκαλάς: Ευχαριστίες για την εκλογή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
- Απολογείται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη η Ειρήνη Μουρτζούκου
- Ο Γκράμσι και το «παλιό που πεθαίνει» την ώρα που «το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί»
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)




