
Μπαχάρ: «Δείξαμε χαρακτήρα»
Ο προπονητής της Μακάμπι μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη ρεβάνς που ακολουθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, αλλά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, δήλωσε ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπαχάρ, μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό, για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο τεχνικός των Ισραηλινών στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του και τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρόκριση.
Διαβάστε επίσης: Στέλνουν στον ΠΑΟΚ αμυντικό της Ρόμα! (vids)
«Μετά το γκολ έπρεπε να ανεβάσουμε τον ρυθμό και νομίζω ότι αξίζαμε την νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα, σιγά σιγά επιστρέψαμε στο παιχνίδι και είχαμε τα ακυρωθέντα γκολ στο πρώτο μέρος. Πνευματικά είναι σημαντικό όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αν και πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε.
Τα πράγματα είναι ακόμα ανοιχτά, εξαρτώνται από εμάς. Όλα είναι πιθανά. Η ατμόσφαιρα στο Σαμί Οφέρ είναι διαφορετική από αυτή του Πειραιά, όμως πρέπει να πιστέψουμε. Υπάρχει μία ισχυρή ομάδα, που μπορεί να τα καταφέρει όλα. Τους είπα ότι δεν θέλω να αποκλειστούμε με κομπλιμέντα, αλλά να περάσουμε με κάθε τρόπο. Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα.
Σε ότι αφορά τον Πιερό, φέραμε έναν παίκτη που θα μας ανεβάσει επίπεδο, πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Οι αλλαγές απόψε μας βοήθησαν και αγγίξαμε την ανατροπή και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε, αλλά όλα είναι πιθανά».
- «Λύγισε» ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον επικήδειο για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Ελπίζω να είσαι περήφανος για μένα»
- Ρόδος: 15χρονος τραυματίστηκε από πυροτέχνημα στο χωριό Μαλώνα
- Νέα διάκριση στην Πορτογαλία για τον Συλαϊδόπουλο
- Προφυλακίστηκε ο καθηγητής μουσικής για την ασέλγεια στη 14χρονη μαθήτρια του
- Η Βικτόρια Μπέκαμ επέστρεψε στα χρόνια της «καθαρότητας»
- Βρίθουν ζωονόσων οι αγορές άγριων ζώων – Προειδοποίηση για νέες πανδημίες



