
Τρίκαλα: Γέννησε μέσα σε αυτοκίνητο στο δρόμο προς Λάρισα
Μαμά και βρέφος είναι καλά στην υγεία τους και έτσι τις στιγμές αγωνίας διαδέχτηκαν τα χαμόγελα ευτυχίας.
Απρόσμενη τροπή είχε ο τοκετός μίας γυναίκας από τα Τρίκαλα η οποία το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε για τη Λάρισα προκειμένου να γεννήσει σε κλινική της πόλης.
Λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Τρίκαλα στο ύψος βιομηχανίας, η γυναίκα κατάλαβε πως το μωρό ήταν… βιαστικό και ότι από στιγμή σε στιγμή θα γεννούσε.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες που είχαν ξεκινήσει από Λάρισα προς Τρίκαλα για διακομιδή, να σπεύδουν άμεσα στο σημείο.
Όπως διαπίστωσαν όμως, το μωρό δεν κρατιόνταν και η 31χρονη γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο φέροντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το ασθενοφόρο μετέφερε τη μητέρα και το νεογέννητο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Μαμά και βρέφος είναι καλά στην υγεία τους και έτσι τις στιγμές αγωνίας διαδέχτηκαν τα χαμόγελα ευτυχίας.
- Pet Shop Boys: Volume – 600 σελίδες με όσα δεν ήξερες για το θρυλικό συγκρότημα
- Μιλγουόκι Μπακς – Μέμφις Γκρίζλις 131-115: Επιτέλους νίκη για τα «Ελάφια» (vid)
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 15χρονης για επίθεση σε τρεις ανήλικες στον Εύοσμο
- Το «ντόμινο» που μπορεί να φέρει στη Euroleague ο ΛεΝτέι – Οι περιπτώσεις των Πίτερς, Μπλόσομγκεϊμ και Χορντ
- Λέκκας για σεισμό στα Ιωάννινα: «Οι δονήσεις θα συνεχιστούν αλλά δεν ανησυχούμε»
- Η Μέριλ Στριπ δεν εμπνεύστηκε από την Άννα Γουίντουρ για τον ρόλο της Μιράντα Πρίστλεϊ αλλά από 2 άνδρες



