Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το φιλικό με την Λεβερκούζεν (pic)
Οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το φιλικό του Τριφυλλιού με την Μπάγερν Λεβερκούζεν (18:00)
Το τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους να αντιμετωπίζουν στις 18:00 την Μπάγερν Λεβερκούζεν.
Στο παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρατάσσει το Τριφύλλι με 4-3-3, έχοντας τον Μπρινιόλι μπροστά από την εστία και τους Γκάνεα, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Βαγιαννίδη στην τετράδα της άμυνας.
Οι Πέρεθ, Τσερίν και Αλεξανδρόπουλος θα είναι η τριάδα στα χαφ, με τους Παλάσιος, Αϊτόρ και Ιωαννίδη στην αντίστοιχη της επίθεσης.
Συνοπτικά η 11άδα του Τριφυλλιού: Μπρινιόλι – Γκάνεα, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης – Πέρεθ, Τσερίν, Αλεξανδρόπουλος – Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης.
Our first 1⃣1⃣ for the third #PreSeason2022 friendly game!#Panathinaikos #PAOFC2022_23 #PAOB04 pic.twitter.com/d7Gk0zZFyB
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) July 17, 2022
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο προηγούμενο φιλικό που έδωσαν οι Πράσινοι επί αυστριακού εδάφους, επικράτησαν με 1-0 της Αλ Ντουχαΐλ.
- Κληρονομιές: Αξιοποίηση ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων – Όλες οι αλλαγές
- Πώς οι λόγιοι της Αλεξάνδρειας προσπαθούσαν να χαρτογραφήσουν τους μύθους της αρχαίας Ελλάδας
- Κάνεις κουτσομπολιό και δεν το ξέρεις
- «Το Βιβλίο της Ζούγκλας»: Ποιος θα είναι ο Μόγλης στην παράσταση που θ’ ανέβει στο Λονδίνο
- Μέση Ανατολή: «Πονοκεφάλους» στην κυβέρνηση για την ενεργειακή κρίση – Ο αγροτικός τομέας και οι αυξήσεις στο ράφι
- Καρκίνος: Σταθερά στο 7% των δαπανών υγείας – Βελτιώνεται η επιβίωση







