Αυτός είναι ο 64χρονος που ασελγούσε σε ανήλικο
Τα στοιχεία και τη φωτογραφία του κατηγορούμενου έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές.
Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του άνδρα που συνελήφθη με την κατηγορία κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τον Χ.Δ., ηλικίας 64 ετών που γεννήθηκε στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.
Στο πλαίσιο αυτό, η Ασφάλεια Πατρών παρακαλεί οποίον γνωρίζει κάτι για τον 64χρονο, να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610695150 και 2610695130, για να δώσει πληροφορίες, με την εγγύηση ότι διασφαλίζονται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
- Η ανεξήγητη, επίμονη εναντίωση της κυβέρνησης στον εμβολιασμό και τα 17.000.000 αιγοπρόβατα «φαντάσματα»
- Συνταγή: Μοσχαρίσια κεφτεδάκια με σάλτσα σόγιας, μουστάρδας και ζωμού λαχανικών
- Ρωσία: Θα χρειαστεί εγγυήσεις ασφαλείας για να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Κλιματική αλλαγή: Ο Ιανουάριος του 2026 ο πέμπτος θερμότερος που καταγράφηκε ποτέ
- Τα must λαχανικά του χειμώνα
- Καιρός: Καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι την Τρίτη – Βροχές και στην Αττική

