Ο πρίγκιπας Τζορτζ με κοστούμι στον τελικό Wimbledon – Η απίθανη γκριμάτσα του
Δείτε τις εικόνες...
Πρωτοσέλιδο στα βρετανικά ΜΜΕ έχει γίνει η τελευταία εμφάνιση των διαδόχων του θρόνου, οι οποίοι παρακολουθούν από κοντά τον τελικό του Wimbledon.
Εκτός από τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον στο Royal Box βρέθηκε και ο πρωτότοκος γιoς τους πρίγκιπας Τζορτζ με κουστούμι προκειμένου να παρακολουθήσει το αγαπημένο του άθλημα.
Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να… κάνει μια απίστευτη γκριμάτσα!
Ο τελικός του Wimbledon αποτελούσε παραδοσιακά για τους Βρετανούς ένας από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χώρας. Για τον λόγο αυτό πάντα στον τελικό παραβρίσκεται κάποιος μέλος της βασιλικής οικογένειας.
Φέτος στον τελικό του Wimbledon αγωνίζονται ο Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Νικ Κύργιο και εκεί βρέθηκαν προκειμένου να τους παρακολουθήσουν ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τον 8χρονο γιo τους, πρίγκιπα Τζoρτζ.
Ο νεαρός διάδοχος του θρόνου, φόρεσε το κοστούμι του όπως κάνει σε κάθε επίσημη περίσταση και συνοδευόμενος από τους γονείς τους κάθισε στοRoyal Box για τον μεγάλο τελικό. Εκεί, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον συνάντησαν τον πρόεδρο του Wimbledon, Ian Hewitt, ο οποίος έσφιξε το χέρι του Τζορτζ.
Ο πρίγκιπας Τζορτζ της Αγγλίας θα γίνει 9 ετών στις 22 Ιουλίου.
Δείτε τον…
- Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης ανήλικη – Συνελήφθη ο πατέρας της φίλης της που έκανε το πάρτι
- ΔΣΑ: Νέος πρόεδρος ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος με σαρωτική νίκη επί του Δημήτρη Αναστασόπουλου
- Σεισμός στην Ιαπωνία: Η στιγμή που τα 7,6 Ρίχτερ χτυπούν τη χώρα (βίντεο)
- Η Google βγάζει τα πρώτα γυαλιά με τεχνητή νοημοσύνη του Gemini – Τι θα μπορούν να κάνουν
- Απτόητη η μητέρα του Diddy – Κάνει λόγο για «ψέματα και ανακρίβειες» στη νέα σειρά του 50 Cent
- Ολυμπιακός: Με εντολή και δαπάνη Βαγγέλη Μαρινάκη εκσυγχρονίζεται το «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)



