
Δεν τα παρατάει η Μπαρτσελόνα: Βελτιωμένη πρόταση για Λεβαντόφσκι
Οι Καταλανοί είναι έτοιμοι να προσφέρουν 60 εκατ. ευρώ στην Μπάγερν για τον Πολωνό σούπερ σταρ, που θέλει σαν τρελός να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα.
Στην Μπαρτσελόνα συνεχίζουν να «παίζουν» στα 40 εκατομμύρια με διάφορα μπόνους τις προσφορές που κάνουν για Λεβαντόφσκι και έχουν λόγους για τους οποίους δεν θα φτάσουν ποτέ στα 60 εκατ. που αξιώνει η Μπάγερν.
Με τον Πολωνό στράικερ να έχει απειλήσει μέχρι και με απεργία και αδικαιολόγητη απουσία από την προετοιμασία των Βαυαρών, όπως παρουσιάζει ο διεθνής Τύπος, οι «μπλαουγκράνα» ακόμα περιμένουν να μάθουν αν τελικά θα καταφέρουν να πάρουν τον «Λέβα» στη Βαρκελώνη.
Ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του κλαμπ του Μονάχου πως ο κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει και πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει απάντηση προς την Μπαρτσελόνα.
Όπως αναφέρει η MundoDeportivo, οι Καταλανοί πέρα από τα 40 εκατομμύρια ευρώ και τα αρκετά μπόνους που περιλαμβάνουν στις προσφορές που φέρονται να έχουν καταθέσει, δεν θα φτάσουν ποτέ στα 60 εκατ. που αξιώνει η Μπάγερν.
Ο λόγος είναι πως θεωρούν το ποσό υπερβολικό δεδομένης της ηλικίας του Λεβαντόφσκι, αλλά και με δεδομένο πως ο παίκτης έχει συμφωνητικό που ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο, μαζί με την πίεση που ασκεί ο ίδιος για τη μεταγραφή, δεν είναι συμφέρον να φτάσει τόσο ψηλά το κόστος.
- Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν κρύβεται σε μυστική τοποθεσία, επικοινωνεί μέσω δικτύου αγγελιοφόρων
- Ακτή Ελεφαντοστού: Οκτώ νεκροί από κατάρρευση κτιρίου στην Αμπιτζάν
- Ο στρατός της Νιγηρίας διέσωσε 92 άτομα που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές μαχητές
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές υποχωρούν, ενώ οι αγορές ποντάρουν σε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος
- Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν αγωνίστρια μέχρι το τέλος


