
Ανακοινώνει τον Μαλάσια η Γιουνάιτεντ
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να θεωρείται ο Ταϊρέλ Μαλάσια, καθώς είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα από την αγγλική ομάδα.
Ετοιμη να ανακοινώσει την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφική κίνηση είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έκλεισε τον Ταϊρέλ Μαλάσια.
Ο 22χρονος Ολλανδός αριστερός μπακ βρέθηκε πριν από τρεις μέρες βρέθηκε κοντά στη Λιόν, η οποία προσέφερε 13 εκατ. ευρώ στη Φέγενορντ για να κλείσει τη μεταγραφή του, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» κινούμενοι κάτω από άκρα μυστικότητα, αντιπρότειναν 15 εκατ. ευρώ στην ολλανδική ομάδα, για να πάρουν το «πράσινο φως» για τη μεταγραφή του Μαλάσια, ο οποίος σήμερα ή αύριο θ’ ανακοινωθεί με πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ την προσεχή εβδομάδα θα ολοκληρωθεί και το «σίριαλ» με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ, με την ομάδα του Μάντσεστερ Γιουνάτεντ να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα στα 82 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί πως ο Μαλάσια έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ.
- Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι από ΗΠΑ και Κούβα συναντήθηκαν στο Γκουαντανάμο
- Επίθεση ουκρανικού drone στo περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας με δύο νεκρούς
- Η Χεζμπολάχ έχει βάλει στο στόχαστρο Ισραηλινούς αξιωματικούς με χρήση drone
- Ο Τραμπ αποδέχθηκε να παραδώσει τον έλεγχο του Κέντρου Κένεντι
- Οι ιρανικές αρχές σχεδιάζουν την κηδεία του Αλί Χαμενεΐ, τρεις μήνες μετά τον θάνατό του
- Στολίσκος για τη Γάζα: Η Γαλλία θα διερευνήσει δικαστικά τις καταγγελίες για κακοποίηση υπηκόων της στο Ισραήλ


