Πρώτες δηλώσεις Τσούλη μετά το γάμο – «Θα κάνουμε θρησκευτικό μαζί με τη βάφτιση»
Ο Γιώργος Τσούλης και η αγαπημένη του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας
Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε ο νεόνυμφος Γιώργος Τσούλης, που το Σάββατο παντρεύτηκε την αγαπημένη του με πολιτικό γάμο.
«Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές. Παντρευτήκαμε στα Βριλήσσια στο δημαρχείο. Κάναμε πολιτικό γάμο. Ήταν σε ωραίο σημείο, ήμασταν μέσα στο πράσινο, ήμασταν τυχεροί. Αν υπάρχει θετική ενέργεια και καλή διάθεση, όλα είναι με το μέρος σου. Όλα πήγαν τέλεια, ήταν πολύ ωραίο το μέρος και ο κόσμος πέρασε πολύ ωραία», ανέφερε ο Γιώργος Τσούλης.
«Είμαστε μαζί πολλά χρόνια, 8. Ήταν σχεδόν προγραμματισμένος ο γάμος. Είχαμε κάνει τον αρραβώνα πριν δύο χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό κάποια στιγμή. Θα τον κάνουμε μαζί με τη βάπτιση», είπε ο ίδιος αποκαλύπτοντας και ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»



