Ολυμπιακός: Ξεπέρασαν τις 9.000 οι ανανεώσεις!
Περισσότεροι από 9.000 οπαδοί του Ολυμπιακού ανανέωσαν τα διαρκείας τους για τη νέα σεζόν – Ξεκινάει από την Δευτέρα (27/6) η διάθεση για νέους κατόχους,
Με το εντυπωσιακό νούμερο των 9.122 εισιτηρίων ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος των «ερυθρόλευκων» διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Μια περίοδο που αφορούσε πρωτίστως τις ανανεώσεις, με περισσότερους από 9.000 οπαδούς του Ολυμπιακού να κλείνουν θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα σεζόν. Ο κόσμος του πειραϊκού συλλόγου αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στην αγαπημένη του ομάδα και δείχνει για μια ακόμα φορά ότι ο σύλλογος είναι ενωμένος σαν μια γροθιά.
Από τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (27/6) θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για νέους κατόχους, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορούν να αγοράσουν και οπαδοί των Πειραιωτών που ήταν κάτοχοι διαρκείας την περσινή αγωνιστική περίοδο.
Θα ελευθερωθούν οι θέσεις των περσινών κατόχων, με τη διάθεση των εισιτηρίων να γίνεται από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00.
Ταυτόχρονα θα ξεκινήσει και η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίου διαρκείας μέσω Ίντερνετ. Μια διαδικασία που μπορεί να γίνει καθόλη τη διάρκεια του 24αώρου.
- Ηράκλειο: Συνελήφθησαν μαθητές και γονείς για την έκρηξη σε σχολείο
- Ο Λανουά, η τηλεκριτική και τα ανέκδοτα με τη γνώμη της ΚΕΔ
- Συνελήφθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια οι ληστές με τη μηχανή που έκλεβαν τσάντες από διερχόμενα αυτοκίνητα
- Μια απίστευτη ιστορία της αήττητης Μπενφίκα
- ΠΟΥ: Προειδοποιεί για κινδύνους στην υγεία από τη «μαύρη βροχή» στο Ιράν
- Η ατάκα του Γουόρντ για το Παρί – Ολυμπιακός: «Ήρθα για να κάνω τη δουλειά μου»

